HOE RESERVEERT U EEN BIERTAP?

PROBLEMEN MET RESERVEREN? BEL DAN 0252 250 100

► Kies de dag waarop u de biertap wilt huren. De biertap kan alleen voor een volledige dag worden gehuurd. De ophaaldag (tijdstip wordt later in overeenstemming bepaalt) volgt altijd op laatste dag dat u de biertap wilt huren. Het systeem geeft de biertaps weer die op de volle dagen beschikbaar zijn.
► U betaalt de biertap (en de eventuele extra’s) bij het uitchecken van uw reservering. U zult worden doorverwezen naar onze online betaalpagina. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en de Algemene Voorwaarden heeft geaccepteerd, is de bestelling definitief. Indien u de bestelling wilt annuleren, gelden hier kosten voor.
► LET OP: Voor elke extra dag dat u een biertap bestelt betaalt u slechts 50%!

Vraag een biertap aan!

Bezorgdag:

Afhaaldag:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

Vul uw gegevens in

Waar moeten we de biertap bezorgen/afhalen


0

Discount:


Samenvatting van uw bestelling

Thanks for your reservation! We have just sent you a confirmation email at with the following details:

Bezorgdag: - Wijzig
Afhaaldag: - Wijzig
Aantal dagen:
Biertap: - Wijzig

Prijs biertap: €
Price includes:
Prijs extra's: -
Coupon discount amount: €
Discount amount: €

Totaal: €

Bedankt voor uw aanvraag! U ontvangt direct een bevestiging van uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bezorgen van de bestelling.

Algemene voorwaarden

Betaling

Door op de knop reserveren te drukken wordt u doorverwezen naar onze betaalsite. Heeft u nog vragen neem dan contact op via telefoonnummer 0252 250 100 Let op: Bezorgkosten binnen de Bollenstreek zijn 25.00 euro en buiten de Bollenstreek 50.00 euro Mocht u voor bezorgen hebben gekozen dan dient u het bezorg bedrag te voldoen op de dag van aflevering. Bij onze chauffeur kunt u pinnen.

Powered by  

Even geduld

 

BEL MIJ TERUG
close slider