Een mobiele tap in 4 stappen

Genieten was nog nooit zo simpel!

1. RESERVEREN

Bestel een van onze mobiele biertaps door middel van ons reserveringsysteem. Wij nemen uw aanvraag binnen een dag in behandeling. De biertap kan alleen voor een volledige dag worden gehuurd.

2. BEZORGEN

In de meeste gevallen komen wij de mobiele biertap een dag van te voren brengen. Dan weet u zeker dat het bier gekoeld en niet geschud is. Woont u in de Bollenstreek? Dan is het bezorgen en het afhalen van de biertap 25,00 euro. Buiten de Bollenstreek 50,00 euro. Liever geen bezorgkosten betalen? U kunt ook de bar bij ons op locatie afhalen.

3. GENIETEN

Tijd voor een heerlijk gekoeld biertje, getapt uit onze stevige en luxe mobiele biertap. Is er tijdens het feest wat aan de hand met de tap? Neem dan gerust contact op!

4. AFHALEN

Was het feestje geslaagd? Mooi! Wij halen de biertap weer op om de volgende klant blij te maken! Wij horen graag wat u van onze service vindt via Facebook!

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel glazen bier gaan er uit een fust van 50 liter?

Wij leveren bij onze biertaps standaard ‘Amsterdammertjes’. Uit 50 liter bier kunt u tussen 180 en 200 ‘Amsterdammertjes’ tappen. Heeft u stapelglazen? Dan kunt u tussen de 225 en 250 glazen bier uit een 50 liter fust tappen. Genoemde aantallen is afhankelijk van uw tapervaring 😉

Kan ik elk merk bier onder de tap krijgen bij I Take Beer?

Los van ons eigen biermerk bieden wij bijna alle biermerken aan die verkrijgbaar zijn op fust.
Dit doen wij ook nog eens tegen een zeer scherpe prijs!
Kijk hiervoor in onze prijslijst.
Staat het gewenste bier er niet bij? Geen probleem, neem contact met ons op en wij gaan ons best doen om deze alsnog voor u in te kopen.

Kan ik naast mobiele tappen en bier ook andere producten bestellen?

Jazeker! Indien gewenst kunnen wij u frisdrank, bier, wijn en sterke drank leveren.
Het verzorgen van Catering , tenten, mobiele podiums en personeel behoort ook tot de mogelijkheden! Wij maken hiervoor graag een persoonlijke afspraak zodat alles in de punten is geregeld.
Samen met u bespreken wij uw wensen en mogelijkheden waarna wij een draaiboek opstellen welke na uw goedkeuring zal worden uitgevoerd. ‘’Geen feest als I Take Beer niet is geweest’’

Is het bier gekoeld?

Jazeker! Al onze luxe mobiele biertappen zijn voorzien van spiraalkoelers, dit is een waterbak met spiraal leidingen waar het bier doorheen gaat, u heeft dus altijd en overal een heerlijk koud biertje!

Waarom wordt de tap in de meeste gevallen een dag eerder bezorgd?

Dit doen wij om er zeker van te zijn dat u een heerlijk koud biertje kunt tappen zodra het feest begint! Onze spiraalkoelers dienen met water te worden gevuld en moeten daarna op tempratuur komen, dit neemt meestel 1,5 uur in beslag. Daarnaast hebben de fusten altijd even rust nodig nadat ze zijn vervoerd, anders heeft u voornamelijk schuim in uw glas van het heen en weer schudden en dat willen wij natuurlijk niet!

Tijdens de huur is er schade ontstaan aan de huurgoederen. Wat nu?

Dat kan natuurlijk altijd per ongeluk gebeuren, meld aan ons dat u schade heeft gemaakt.

Als u artikelen bij ons huurt dan dient u zelf zorg te dragen voor verzekering. In de meeste gevallen valt schade onder uw WA-verzekering. Controleer uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

Als er schade ontstaat tijdens de huurperiode wordt u persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de hoogte van de schade. Wij houden tevens de betaalde borg in. Als de schade meer bedraagt dan de ingehouden borg dan ontvangt u hiervan een aanvullende factuur. U dient altijd zelf met uw verzekering contact op te nemen voor het terugclaimen van schade. De factuur met het schadebedrag dient binnen de betalingstermijn voldaan te worden.

Kan ik annuleren als het slecht weer is of bij onvoorziene omstandigheden?

U kunt conform onze algemene voorwaarden annuleren. Hieraan zijn over het algemeen kosten verbonden. Mocht u willen annuleren, neem dan altijd zo spoedig mogelijk contact met ons op via 0252 250 100 of via verkoop@schrijerhoreca.nl

RESERVEER VANDAAG NOG ONZE MOBIELE BIERTAPS!

BEL MIJ TERUG
close slider